Design

We're adding to these tracks every day ahead of our event. You can check later for real time updates right up until 3rd December 2021 when UPPSTART takes place.

Speakers

Design Sessions

14:30 - 14:50 (CET)

20 mins

Keynote

Putting the Patient First with User-Centered Design

A unique perspective on how user-centered design, and putting patients at the forefront of healthcare decision-making, could be disruptive to the industry.

14:30 - 14:50 (CET)

20 mins

Keynote

Ritual Design: Crafting Meaningful Experiences

Ritual design is about being intentful in crafting meaningful experiences.

A great ritual is embedded with meaning going beyond, a routine, a checklist, or a habit.

15:00 - 15:20 (CET)

20 mins

Keynote

The Jobs To Be Done (JTBD) Approach to Customer Needs

Learn about the JTBD framework to help you better satisfy your customer's needs as a startup.

15:20 - 15:50 (CET)

30 mins

Workshop

Workshop: Building Generative Digital Art

Get a true understanding of what it takes to build Generative Digital Art in the modern climate.

15:30 - 15:50 (CET)

20 mins

Keynote

Why Your Startup Needs a Brand Identity

What actually is a brand? What are most startups doing wrong, and how can they get their brand right from the very first day?

16:00 - 16:20 (CET)

20 mins

Keynote

The Character of a Brand

Renown speaker and CEO of design company Sylvain, Alain Sylvain will be talking about how brands are characterized today and how it might be time for a new approach.

16:30 - 16:50 (CET)

20 mins

Keynote

17:00 - 17:20 (CET)

20 mins

Keynote

Blending the Physical and Digital Worlds

Tina Touli (who has worked with tech giants such as Adobe, Dell, HP & Dropbox) discusses the important transition between the digital and physical worlds, and why it matters in Design.

Share this with friends or colleagues

JOIN OUR NEXT LIVE EVENT!

UPPSTART tickets are live! Join thousands of other tech startup people for our virtual conference on 3rd December 2021.