Speakers

Founders Stories Sessions

11:00 - 11:15

15 mins

Keynote

My Story. Martin Lindman – Founder @ Doktor.se

Hear the story behind Doktor.se by founder Martin Lindman, who created the third largest digital healthcare provider in Europe.

11:30 - 11:45

15 mins

Keynote

My Story. Zhong Yuan Xu – Founder @ Deliverect

Software engineer, co-founder, and CEO of Deliverect share his story with insights and practical tips for entrepreneurs.

12:00 - 12:15

15 mins

Keynote

My Story. Charlotta Holmquist – Founder @ BL!XT

Serial-entrepreneur, co-founder and Executive Chairman of BL!XT shares her journey to entrepreneurial success.

13:00 - 13:15

15 mins

Keynote

My Story. Johan Attby – Founder @ Fishbrain

The Co-founder and CEO of FishBrain share his insightful story on developing a successful global app.

13:30 - 13:45

15 mins

Keynote

My Story. Erik Bergman – Founder @ Great.com

The story of the man who made $50 million before 30 and bought the domain Great.com for $900,000 to stop climate change.

14:00 - 14:15

15 mins

Keynote

My Story. Johnny Boufarhat – Founder @ Hopin

Founder of Hopin (the event platform UPPSTART is using!) shares his personal story on how he grew a multi-million dollar online conference platform.

GET YOUR TICKET

UPPSTART is going virtual on 4th September 2020 for thousands of tech startup people! Get your free tickets before they run out.